拳击帝国论坛

[新闻] 听译!维塔利.克利钦科VS德里克.奇索拉方桌对话:奇索拉将是KO战绩表中的下一位败将!

1万

荣誉会员

论坛贡献奖拳击翻译奖

财富
69545 拳币

注:感谢“最爱拳击”朋友提供的视频!

主持人:

德里克,这场比赛对你来说是一次机会,你处于冷门的位置。

你准备好成为世界重量级冠军了吗?

你能打败大克吗?

德里克:

在几周前,在几个月前,我是处于冷门的位置。

你知道,我想与这个机器人拳手进行较量。

不过他现在是冠军,他是重量级现任老大。

他拥有拳击领域最大的拳王头衔。

因此,对于我来说在他家后院以身体对抗的方式打败他是一个更加理想的选择。

我将抢走他的拳王头衔。

我将在身体的对抗中战胜大克,并抢走他的拳王头衔。

那就是我将要做的事。

他已经知道这一点。

大克知道我将从他手中夺走拳王头衔。

主持人:

大克的表现一直都很棒。

德里克:

大克可以表现出他想要的优秀状态。

我是一个好人,不过拳击是一种求胜的运动。

我将会尽力打好比赛。

我将打败大克。

主持人:

关于大克的风格,你怎么看?

有这么多的拳手挑战大克,但是。。。

德里克:

我可以对付大克的那种风格。

大克的风格是最适合我的风格。

我可以破解那种风格。

大克的教练非常了解我。(注:维塔利的教练曾警告维塔利不要与德里克交手)

我是一个非常非常危险的拳手。

大克的教练知道我的厉害。

我将打败大克。

你知道的。

主持人:

维塔利,你对这番话怎么看?

大克:

哦,我的膝盖都在打颤。

主持人(大笑):

这话令你很震惊吧?

大克:

我知道这是一场艰苦的比赛。

主持人:

你认为德里克会用重拳砸你的面部吗?

你会不会将德里克控制在火力范围以外,远距离控制对手?

大克:

我不知道。

我不知道我在面对奇索拉时会怎么做。

我有几个星期或者更多的时间来思考如何打败奇索拉。

不过,我可以承诺。

奇索拉,你知道我的KO战绩记录吗?

你将是我的KO战绩表中的下一位败将!

我向你承诺这一点,你知道吗?

这对于任何人来说都不是一件有趣的事。

评分

对攻 + 3 + 3 + 3
不烈的火 + 3 + 3 + 3
闲着没事 + 3 + 3
yhx + 3 + 3 + 3

祝愿帝国越来越红火!

1万

3万

长老

优秀素质奖论坛贡献奖

财富
119225 拳币
杀个花先

评分

乐逍遥 + 3

1万

荣誉会员

论坛贡献奖拳击翻译奖

财富
69545 拳币
H:

Dereck, this is your opportunity, you're a big underdog.

Are you ready to become world heavyweight champion?

Can you beat this guy?

D:

I was an underdog a couple weeks, a couple months ago.

You know, I want to fight the robot.

But he is a champion, he is a boss.

He has the biggest title in the all sports.

So it's a better way for me to go physically in his own home backyard.

And take it off him.

You know I'm going to fight.

I'm go to physically glad star we know to take it off him.

That's what I'm going to do.

He knows it already.

He knows I'm coming to take it off him.

H:

He has been very nice too.

D:

He can be nice he want.

I'm a nice person, but this is a fight game win.

I'm going to be nice.

I'm going to beat him up.

H:

What about his style?

And so many fighters fight him...

D:

I can do with that style.

That is the best style for me.

I can do with that style.

His trainer knows me very well.(V's trainer warned V against D, not to fight D)

I'm a very very dangerous fighter.

His trainer knows me.

I'm coming to beat him up.

You know that.

H:

What do you think of that?

V:

Oh, I'm shaking my knee.

H:

That shake more than you knee.

V:

I know it is a tough challenge.

H:

You think he is going to rock your face.

Stop and keep it a long range.

V:

I don't know,

I don't know what I have to do against Chisora.

He is tought for me.

I have a couple of weeks or more to think how I can beat this guy.

But what I can promise,

Are you know my kill record?

You will be the next one.

I promise you because you know what

If, you know, it's not interesting for anyone.

D:

Tell me your last fight.

Tell me your last three fights.

Just tell me your opponents of your last three fights.

V:

Albert Sosnowski?

D:

Listen, Sosnowski is a cruiserweight.

You're a big bully.

You're a big bully in the playground.

You know you're a kind of kid to take off people's candy.

I'm a heavyweight. I watched your fight against American guy Shannon Briggs.

One of the most borning fights.

Your KO record is you know as good as you will before.

V:

I was in the hospital next morning.

I talk to God: Please, he was out of our fight for six months.

The doctors can't wake him up.

He was break out and thanks god.

D:

But that is my point to you.

That is not he is cornered.

But you didn't knock him out.

You know my point?

Cause you say you got a good KO record.

I don't think you got it any more.

I think it's a lot of mojo.

You know your fight got a lot of mojo.
祝愿帝国越来越红火!

2万

5万

长老

终身成就奖优秀素质奖论坛贡献奖

QQ
财富
177933 拳币
居住地
河北 秦皇岛
板凳。。。

评分

乐逍遥 + 3 板凳费

1万

12万

40万

管理员

富豪公益奖终身成就奖优秀版主奖论坛贡献奖拳击翻译奖

财富
2179313 拳币
除了说;“我将打败大克”你还会说啥?

这场我看好德里克被KO

1万

荣誉会员

优秀素质奖论坛贡献奖拳击翻译奖

财富
70851 拳币
以后引用我的东西不用声明了

1万

荣誉会员

论坛贡献奖拳击翻译奖

财富
69545 拳币
yhx 发表于 2012-1-18 22:51
杀个花先

新郎官在这么短的几十秒时间里居然能抢到沙发,看起来真个是:精神焕发,喜气洋洋,战无不胜,无往不利!再次恭贺新喜。
祝愿帝国越来越红火!

1万

荣誉会员

论坛贡献奖拳击翻译奖

财富
69545 拳币
闲着没事 发表于 2012-1-18 22:56
除了说;“我将打败大克”你还会说啥?

这场我看好德里克被KO

奇索拉在后面还说了很多,类似大克以往都是以大打小,胜之不武之类,今天有点晚了,过两天有时间把这小子的心里话再给大家展示展示。小奇很能白活,也挺能整词。
祝愿帝国越来越红火!

1万

荣誉会员

论坛贡献奖拳击翻译奖

财富
69545 拳币
最爱拳击 发表于 2012-1-18 22:59
以后引用我的东西不用声明了

OK,兄弟真是无名英雄,再次代表广大拳迷感谢你。
祝愿帝国越来越红火!

1万

荣誉会员

优秀素质奖论坛贡献奖拳击翻译奖

财富
70851 拳币
乐逍遥 发表于 2012-1-18 23:06
OK,兄弟真是无名英雄,再次代表广大拳迷感谢你。

别接,我可配不上广大拳迷感谢